Υλικά
1 γλυκοπατάτα
1 μεγάλο καρότο
1 μεγάλο κολοκύθι
1 μέτρια πιπεριά Φλωρίνης
2 φρέσκα κρεμμυδάκια
2 αυγά

3 κουταλιές της σούπας αλεύρι ολικής άλεσης
200γρ. φέτα χαμηλών λιπαρών
150γρ κίτρινο τυρί χαμηλών λιπαρών
1 κουταλιά της σούπας μαργαρίνη
½ φλιτζάνι δυόσμο ψιλοκομμένο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Βράζεις το κολοκύθι, το καρότο και τη γλυκοπατάτα σε μεγάλα κομμάτια σε νερό μέχρι να μπορείς να τα τρυπήσεις με ένα πιρούνι. Τα στραγγίζεις και τα λιώνεις. Από πάνω κόβεις την πιπεριά και τα κρεμμυδάκια σε πολύ μικρά κομμάτια. Προσθέτεις τα αυγά, τη μαργαρίνη, αλάτι, πιπέρι, το δυόσμο και το τυρί τριμμένο στον τρίφτη. Ανακατεύεις καλά και στη συνέχεια ρίχνεις λίγο από το αλεύρι προκειμένου να πάρεις μια ζύμη που να μπορείς να τη ζυμώσεις με το χέρι. Ζυμώνεις σε μικρά μπαλάκια και ρολάρεις στο υπόλοιπο αλεύρι. Ψήνεις σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.


Πηγή: neadiatrofis.gr