Το καλοκαίρι μπορούμε να ζήσουμε μόνο με παγωτό. Τώρα πια που υπάρχουν όλων των ειδών οι γεύσεις δε σταματάμε να γεμίζουμε τα χωνάκια μας με μπάλες παγωτού και να τρέχουν τα σάλια μας. Μα τι κακό και αυτό; Έπρεπε τα παγωτά να είχαν τις ίδιες θερμίδες με ένα αγγούρι, ένα μπρόκολο ή έστω με ένα καρπούζι.

Ανακαλύψαμε όμως μία φοβερή συνταγή για σπιτικό παγωτό με ελάχιστες θερμίδες και απίστευτα υγιεινό. Το αβοκάντο φεύγει από τη σαλάτα σου και γίνεται ένα λαχταριστό και παγωμένο παγωτό. Δες το παρακάτω βίντεο και μόλις ξεκινήσεις, απλά πάτα το χρονόμετρο. Θα δεις πως δε θα σου πάρει πάνω από 10-15 λεπτά για να βάλεις το παγωτό σου στην κατάψυξη.


Πηγή: womantoc.gr