- Σουμάκ
Έχει εξαιρετικές αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Είναι εξαιρετικό να το προσθέσεις σε σαλάτες, χούμους ή ακόμα και στις φακές.
- Γλυκιά πάπρικα & Cayenne
Είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός για να δώσει την πικάντικη γεύση. Πρόσθεσε το σε χούμους και κρέας ή πουλερικά.
- Σπόροι κόλιανδρου
Μη το μπερδεύεις με τα φύλλα κόλιανδρου. Οι σπόροι είναι εξαιρετικοί όταν μαγειρεύεις ψάρι, κοτόπουλο και για ντρέσινγκ σε σαλάτες.
Πηγή: mindbodygreen.com
Μετάφραση – Eπιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος M.Sc. στην Κλινική Διατροφή & εξειδίκευση στο Life Coaching και στο NLP, Email: maria.mentzelou@hotmail.com, Kινητό: 6984515475